YENİ ÇEŞİTLERİMİZLE DE-MYRA TARIM FUARI’NDAYDIK!

Sebze

Syngenta Sebze Tohumları, 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Antalya’ nın Demre ilçesinde gerçekleşen Agritech Demre Tarım Fuarı’nda yer aldı.

Tarım sektöründeki farklı branşlardan 32 firmanın katılım sağladığı Agritech Demre Tarım Fuarında, özellikle tohum firmalarına ilgi oldukça fazlaydı. Salkım domates ve biber üretiminin yoğun olduğu, hem ihracat hem de iç pazar için ülkemizde önemli bir konumda olan Demre’de düzenlenen fuar, geçen yıllara göre daha fazla katılımcıyı ağırladı.

Yeni ürünleri tanıtmak ve mevcut çeşitlerle ilgili soruları yanıtlamak için iyi bir şans olan Demre Agritec Tarım Fuarı, sektör paydaşlarımızla da iletişimimizi güçlendirmek adına imkan sağladı. Fuar boyunca, üreticiler, halciler, bayiiler ve ihratçılar tarafından özellikle Syngenta standına ilgi oldukça yoğundu.

Stantta ARGYL, MODYKANO ve GAGARIN salkım domates çeşitlerinin tanıtımı yapıldı. Özellikle Demre tarımı için fark yaratabilecek ürünler olan yeni salkım çeşitleri GAGARIN ve MODYKANO standın ilgi odağıydı. Çeşitlerin, kolay üretim yapılabilen bitki yapısına sahip olması, mükemmel meyve sertliği, verimliliğin üst seviyede olması, iç ve dış pazar için meyve kalitesinin çok iyi olması gibi özellikleri ziyaretçilere aktarıldı. Bu özelliklerle, üreticinin aradığı çeşitleri, onlara sunma şansı yakaladığımız için fuar oldukça verimli geçti.