SYNGENTA AGRİ-TECH TARIM FUARINDAYDI!

Sebze

Sygenta popüler çeşitlerini öne çıkaran bir stand ile Nisan ayında Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 8 .Tarım Teknolojileri Fuarı’nda yer aldı.  Bölge olarak ihracat ve iç pazarda önemli bir etkisi bulunan Fethiye, aynı zamanda Türkiye’ deki sebze üretimine de önemli bir katkı sağlamaktadır.

Syngenta Türkiye, fuarda yeni ürünlerin ve bölgedeki mevcut lider ürünlerin tüm katılımcılara ve tarım pazarına sunma şansı yakaladı. Fuar boyunca, stantta birçok iş ortağı, sektör paydaşları ve üreticiler ağırlandı. Ziyaretçilerin talepleri ile ayrı ayrı ilgilenilirken, gelen tüm sorular cevaplandı. Yetiştiriler tarafından ürünlerle ilgili memnuniyetler paylaşıldı. Özellikle, Syngenta’nın sahip olduğu geniş ürün yelpazesi ile bölgeye önemli bir katkı sağladığı belirtildi.

Akdeniz Sebze Ekibi liderliğinde yürütülen fuarda, iri standart domates çeşidi TORRY, köy domates çeşidi DUMAS, pembe domates çeşidi MAMSTON, salkım domates çeşitleri IKRAM, ARGYL, atıştırmalık domates çeşidi SEYCHELLE, geç güz – erken baharlık hıyar çeşidi ORKESTRA, baharlık domates çeşidi DAYLOS sergilendi. Bu ürünlerin yanı sıra, yeni salkım domates çeşitleri MODYKANO ve GAGARIN’ in tanıtımları da başarıyla gerçekleşti.

Syngenta Sebze  Akdeniz Bölge  Satış Müdürü Ramazan Gökce, fuar ile ilgili düşüncelerini aktardı; “Günümüzde tarımsal gelişmelerin en iyi takip edildiği yerlerden biri de bölgesel tarım fuarlarıdır.  Bu nedenle, bu verimli  organizasyon aracılığıyla bölgedeki en önemli yetiştiricilerimiz ve iş ortaklarımızla aynı platformda buluşmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.”