BAHARIN HABERCİSİ: FETHİYE TARIM FUARI!

Sebze

Her sene katılımı ile Syngenta için bir Nisan ayı geleneği haline gelen Fethiye Tarım Fuarı’nda bu yıl yine yoğun bir stantla yerimizi aldık. Bölgedeki ve tarım sektöründeki paydaşları bir araya getirmekte önemli bir yere sahip olan fuar, 65 firma ile 9. kez ziyaretçilere kapılarını açtı. 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuara bölgedeki bayiilerin, komisyoncuların, tüccarların, ihracatçıların ve üreticilerin ilgisi yoğundu. Bu yıl özellikle dikkat çeken bir detay da, kadın ziyaretçilerin diğer yıllara oranla daha fazla olmasıydı. Tarımın her alanında yer alan ve bölgedeki seralarda emeği geçen kadınların fuarda da olması sektör için oldukça önemliydi.

Fuar süresince Syngenta stand ziyaretleri enerjisini hiç kaybetmeden devam etti. Müşterilerimizin özellikle aileleri ile standımızı ziyaret etmeleri, tarımda aile kavramına önem veren bir firma olmamız ve yaratmak istediğimiz sinerji bakımından oldukça mutlu ediciydi. Sektör ve bölge hakkında sohbet etme fırsatı yakaladığımız Fethiye’nin yeni Belediye Başkanı Sn. Alim Karacanda standımızı ziyaret eden misafirlerimiz arasındaydı.

Son yıllarda özellikle domates üretimi ile gündemde olan Fethiye bölgesindeki fuarda, Syngenta domates çeşitlerimizden özellikle TORRY ve CORVETTE öne çıkan ürünler oldu. Ziyaretçilerin ilgisini çeken diğer çeşitlerimiz ise: ARMSTRONG, VEYRON, MANEKRO, MAMSTON, İKRAM.

Syngenta Sebze ekibi, fuar boyunca tüm ziyaretçilerin soru ve taleplerine cevap verdi. Bu sayede ürünlerimizle ilgili birebir fikir alışverişi fırsatı sağlanarak alınan olumlu geri dönüşler oldukça motive edici oldu.