Syngenta’nın “eat-it-all” karnabaharı, Fruit Logistica 2022’de İnnovasyon Ödülünü kazandı

Sebze
  • Syngenta Sebze Tohumları’ nın çok sürgünlü karnabaharı iStem®, Fruit Logistica İnovasyon Ödülünde üçüncü sırayı aldı.

  • En güncel Syngenta inovasyonları, yeniden enerji veren yüz yüze müşteri toplantıları ile coşkuyla sergilendi.

Syngenta Seeds'in "eat-it-all (tamamını ye)" karnabaharı Istem®, bu yıl Fruit Logistica'nın prestijli İnovasyon Ödülleri' nde bronz ödüle layık görüldü. Istem®, ödül alan inovasyonlarımızın en sonuncusu: hem YOOM® domates hem de Angello® çekirdeksiz çerez biber, önceki yıllarda  Fruit Logistica İnovasyon Ödüllü yarışmasında altın madalya kazanmıştı. Fruit Logistica, küresel taze ürün sektöründe dünya çapındaki en önemli ticaret fuarıdır.

Istem®, saplarıyla berber yenilebilen ilk karnabahar olarak eşsizdir. Yetiştiriciler için yüksek verim avantajına sahiptir. Istem®, Tatlı, fındıksı  lezzeti, içerdiği yüksek lif miktarı  ve bağışıklığı güçlendiren C vitamini ile tüketicilere hitap ederken, hiçbir hazırlık yapılmadan bütün olarak yenebildiğinden, gıda israfını da azaltır. 

Bu son inovasyonumuz, tüketici tercihlerini ve pazar eğilimlerini öngörürken,  aynı zamanda sürdürülebilir ürünler yaratmak için esnek, bilime dayalı tarımsal çözümlerimizden yararlanarak, Syngenta Sebze Tohumları’ nın yetiştiricileri ve sürdürülebilirliği odak noktamız haline getirme taahhüdünü de vurgulamaktadır.

Syngenta Sebze Tohumları, yenilikçi çeşitlerden oluşan hattı ile liderliğini sürdürüyor. Fruit Logistica' da aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok sayıda heyecan verici ürün sergilendi:

  • Hastalıklara karşı son derece dayanıklı, yüksek verim ve kalite sağlayan yeni salatalık portföyümüz,

  • Tarladan rafa katma değer sağlayan, daha uzun ömürlü, çıtır doku ve tatlı aromalı yedikule marulu SolidRib,

  • Sert ve sulu tek porsiyonluk büyüklükte kavunlar; Romolo ve Piel de Sapo,

  • Asma çeşitlerinde erik ve kirazdan önde gelen domates çeşitlerine kadar yıkıcı brown rugose virüsüne dayanıklı çeşitlerimiz,

  • Biber çeşitlerimiz: Tatlı ve çekirdeksiz mini biberlerden en kaliteli dolmalık biberlere kadar.

Pandemiden iki yıl sonra ve küresel gıda güvenliği ve iklim değişikliğine ilişkin artan endişelerin ortasında, ortaklarımızla en iyi kararları almaları ve onlara yenileyici tarım için çözümler sunmaları konusunda nasıl destek verebileceğimiz konusunda çok verimli tartışmalar gerçekleştirdik. Berlin’de gerçekleşen, “yine yerinde buluşalım” konulu etkinlik, yüz yüze görüşmenin önemini bir kez daha gösterdi. Çiftçiler, tüccarlar, perakendeciler ve kilit ortaklarımız sebzelerimizi görme, tatma ve hissetme fırsatını yakaladı. 

Verimli geçen etkinlik için müşterilerimize ve Messe Berlin' e teşekkürlerimizi sunarız! 

Önümüzdeki yılın etkinliğinin tarihini şimdiden kaydetmeyi unutmayın: 8-10 Şubat 2023.

Syngenta Vegetable Seeds Hakkında: Syngenta Crop Protection ve Syngenta Seeds, dünyanın önde gelen tarım şirketlerinden biri olan Syngenta Group bünyesindedir. Amacımız, gezegenimize özen gösterirken dünyayın güvenli bir şekilde beslenmesine katkıda bulunmaktır. Dünya standartlarında bilim ve yenilikçi ürün çözümleriyle tarımın sürdürülebilirliğini, kalitesini ve güvenliğini artırmayı amaçlamaktayız. Teknolojilerimiz, dünya çapında milyonlarca çiftçinin sınırlı tarımsal kaynakları daha iyi kullanmasını sağlamaktadır.

Bu yayının içeriği sadece bilgi amaçlıdır. Bu yayın, herhangi bir menkul kıymet veya diğer mülk çıkarları için bir satış veya ihraç teklifi veya satın alma teklifi talebi değildir ve bu şekilde yorumlanamaz.