Maxim® Quattro ile 4 Yönlü Koruma

Misir Yetistiriciligi
Mısır Tohum ilacı uygulamalarında gelmiş geçmiş en üstün teknoloji olan Maxim ® Quattro son iki yıldır ülkemizde ticari olarak kullanılmaktadır. Öncelikle Syngenta’nın kendi tohumlarında uyguladığı bu teknoloji şimdi de global ve yerel bir çok firmanın tohumlarında ticari olarak kullanılmaya başlanmıştır. Mısır Dünya üretiminde en önemli tahıllardan biridir, bu anlamda verim ve

 

Mısır Tohum ilacı uygulamalarındaki en üstün teknoloji olan Maxim®Quattro son iki yıldır ülkemizde ticari olarak kullanılmaktadır. Öncelikle Syngenta’nın kendi tohumlarında uyguladığı bu teknoloji şimdi de global ve yerel bir çok firmanın tohumlarında ticari olarak kullanılmaya başlanmıştır.
Mısır Dünya üretiminde en önemli tahıllardan biridir, bu anlamda verim ve kaliteye yapılacak her katkı ciddi önem arz etmektedir. Dolayısı ile hibrid mısır üretici firmalar her bir tohumun sağlığı için yeni teknolojilere yüksek ilgi göstermektedir.

Maxim®Quattro 4 farklı aktif madde içeriği ile en geniş spektrumda etki göstermektedir ve ülkemizde yaygın olan farklı Fusarium spp. varyeteleri için en etkili aktif madde içeriğine sahiptir. Mısır tohumlarınızda en sağlıklı çimlenme ve toprak kaynaklı patojenlere karşı üstün koruma için tohumlarınızın Maxim®Quattro ile ilaçlı olarak talep ediniz. 

Zor & Soğuk hava koşullarında dayanıklılık! Zor kış koşullarında etkin çimlenme başarısı Maxim® Quattro ile mümkün!

Aşağıdaki görselde soğuk havada başarılı  çimlenme Maxim® Quattro ile elde edilmiştir.

 

Maxim Quattro Ürün bilgisi için tıklayınız 

 

Yazar

Alper KÖSELİ
perm_identity
Bitki Koruma Ürünleri Teknik Müdürü