SYNGENTA SEBZE TOHUMLARI TÜRKİYE EKİBİ GROWTECH FUAR’INDA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Sebze

Syngenta Sebze Tohumları, geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Growtech Eurasia 18. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri fuarında yer aldı.

30’u aşkın ülkeden 800’den fazla firma ve markanın buluştuğu ve 85 bin civarı ziyaretçinin ağırlandığı dünyanın en büyük örtü altı tarım fuarı Growtech Eurasia’da Syngenta stantı, bu yıl yine tüm katılımcıların yoğun ilgilisi ile karşılaştı. Türkiye’ nin yanı sıra, özellikle Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinden gelen iş ortakları ve pazar paydaşları ile buluşma şansı yakalayan Sygenta Sebze Tohumları, sektörün durumu ve geleceği hakkında da karşılıklı paylaşımlarda bulundu. Syngenta Global ve diğer bölgelerden gelen çalışanlara da ev sahipliği yapan Sebze Tohumları Türkiye ekibi, misafirlerin sebze tohumları ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtladı.

Bu yıl özellikle stantta, iyi bir takım olmanın ne kadar önemli olduğu vurgusuna dikkat çekildi. Stantın dizaynın da insanlara, müşterilere ve ekip olma olgusuna odaklanarak, bunlarla ilgili bir çok detaya yer verildi.  Geçtiğimiz yıl Syngenta Türkiye Fotoğraf yarışmasını “tarımda kadın” konsepti ile kazanan fotoğraf, standın en güzel yerinde sergilendi.  Ayrıca, “geriye bakmak için güzel bir zaman” diyen Syngenta Sebze Türkiye Ekibi, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirdiği tüm etkinliklerden kalan güzel anıları, stantta yer alan video duvarı ile tüm katılımcılarla yeniden paylaştı. Bu vesile ile, 2018 yılının tüm ekibin katkısı sayesinde başarılarıyla geçtiğini bir kez daha vurgulamış oldu.

Ürünlerin iş ortaklarıyla buluşması için de fırsat sağlayan fuarda sergilenen sebze ürünleri ilgi odağıydı. Özellikle konuklardan ilgi gören başlıca ürünler; Kalifornia biber çeşidi SOBEK, pembe domates çeşidi MAMSTON, köy domatesi çeşidi DUMAS, iri standart domates çeşidi TORRY, standart domates çeşidi NEWTON, güzlük-erken baharlık hıyar çeşidi ORKESTRA, salkım domates çeşitleri ARGYL, IKRAM, MODYKANO, baharlık ve yaz dönemi yedikule marul çeşidi PRESIDENTIAL,  sakız kabak çeşidi CORDELIA, kahverengi domates çeşiti OLMECA, kokteyl domates çeşidi NEBULA, kapya biber çeşitleri  KALOUTCHA ve CAMPARI , topraksız tarıma uygun domates çeşidi CLIMBO, atıştırmalık domates çeşidi ANGELLE,  ıspanak çeşidi SAVRUN,  lahana  çeşidi REMALA,  brokoli çeşidi MONRELLO ve karnabahar çeşidi TETRIS, kavun çeşidi MIMOSA,havuç çeşidi YUKON.

Syngenta Sebze Tohumları Türkiye Müdürü Ertan Sönmez; “Tarım sektörünün önemini göstermek için iyi bir fırsat sunan bu fuarda, tüm ziyaretçilerle bir araya gelmekten ve sektör ile ilgili fikir alış verişi yapmaktan son derece mutluyuz. Bu yıl, tüm misafirlerimize vermek istediğimiz mesaj, her işte olduğu gibi bizim işimizde de ekip ruhunun ne kadar önemli olduğuydu. Biz ekip olarak, işimizi tutkuyla yapıyoruz. Müşterilerimize, sektör paydaşlarımıza ve standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize de bu tutkuyu hissettirmek ve onlarında bu başarının bi parçası olduklarını göstermek istedik. Bu heyecanımızı paylaşan herkese de sonsuz teşekkürler.”  şeklinde düşüncelerini aktardı.