Syngenta Araştırma İstasyonu 150. Yıl Kutlamaları

Sebze

Bu yıl sebze tohumlarında 150. Yılını dolduran Syngenta, bu köklü mirasın gururunu ve mutluluğunu çalışanların aileleriyle birlikte paylaşarak kutladı.

Antalya’da bulunan Sebze Araştırma ve Geliştirme İstasyonu’nda düzenlenen etkinlikte davetliler oldukça keyifli vakit geçirdi. Etkinliğe;  Syngenta Türkiye Genel Müdürü Andreea Popa, Sebze Tohumları Birimi Güneydoğu Avrupa Direktörü Mehmet Tuna Saygan, Sebze Tohumları Birimi Türkiye Müdürü Ertan Sönmez, Sebze Araştırma ve Geliştirme İstasyonu Müdürü İsmail Şentürk ve aileleriyle birlikte Syngenta çalışanları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Etkinlik boyunca, birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlar oynandı, yarışmalar düzenlendi ve hediyeler dağıtıldı. 150. Yıla özel olarak hazırlanan bir çok detay davetliler tarafından da tam not aldı.  Açık büfe olarak birbirinden farklı ve lezzetli yemekler servis edildi. Özel olarak organize edilmiş bando müzik grubu, etkinliğe katılan herkese farklı bir müzik ziyafeti yaşattı. 150. Yıl temalı kutlama pastası kesilirken, Syngenta Sebze Tohumları Birimi Yönetcileri, bu kutlamanın mutluluğunu ve gururunu birkez daha dile getirdi. Ayrıca, Sebze sektöründe de Syngenta olarak hem Türkiye hem de globalde bir çok yeniliğe öncülük ettiğimiz belirtildi.

Tohum ve çocuk odaklı olan etkinlikte çocuklara yönelik bir çok süprize de yer verildi. Özellikle Palyaço şovları çoçuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinliğin ailelerle birlikte kutlanması, başarının en büyük destekçileri ile bu mutluluğu paylaşmak açısından oldukça önemliydi.

Etkinlik  sonunda Syngenta Sebze Tohumları Birimi çalışanları fotoğraf çektirerek unutulmaz bir 150. Yıl kutlamasını ölümsüzleştirdi.