Syngenta DLG Karaevli Fuar Katılımı

haber

Basın bülten

Syngenta Türkiye Tekirdağ Karaevli DLG – ÖÇP Tarım ve Teknoloji Fuarı’nda yağlık ayçiçeği tohum çeşitleri SY GİBRALTAR, SY ROSETA, SY BARBATİ ve yeni çeşidi SUZUKA’yı ziyaretçileri ile buluşturdu. 4 gün boyunca yoğun katılımın devam ettiği Syngenta standında ayçiçeği hibritleri dışında hububat çözümleri, entegre bitki koruma çözümleri ve ilaçlama programları da ayrıca tanıtıldı.

23-26 ağustos 2017 tarihleri arasında Tekirdağ Süleymanpaşa Karaevli'de düzenlenen açık alan uygulamalı tarım fuarına 25.000den fazla profesyonel ziyaretçi yoğun ilgi gösterdi. Geniş ürün portföyü ile bölgenin üretim desenine tam anlamı ile hitap eden Syngenta, yenilikçi, entegre ve sürdürülebilir tarım çözümlerini iş ortaklarına bir kez daha aktardı. Yağlık ayçiçeği tohumunda YENİ çeşitler SY SUZUKA,  SY ROSETA, SY BARBATİ ile SY GİBRALTAR güçlü bitki çıkışı, toprak ve hava koşullarına yüksek adaptasyon, yüksek verim & yağ oranı ve tabla eğimleri ile lider üreticilerden tam not aldı. Yeni sezonda üreticilere sunulacak olan sulfonylurea grubu herbisitlere toleranslı yeni ayçiçeği çeşidi SUZUKA deneme ekim parselindeki performansı ile göz doldururken, tüm katılımcılara bu önemli buluşma platformunda çeşit ile ilgili detay bilgiler aktarıldı. Ayrıca yaklaşan Kanola dönemi için satışa sunulacak olan NK CARAVEL ve NK LINUS çeşitleri hakkında üreticiler bilgilendirildi.

Yağlı Tohumlar Kampanya Müdürü Ergin Hamarat “Fuar öncesi yağış olması ve üreticilerin tarlalara hasat için girememesi nedeniyle bu yıl fuar daha da hareketli geçti. Ayçiçeği hasatlarının Trakya’da devam ettiği döneme denk gelmesi nedeniyle fuar boyunca üreticilerimizden geri bildirimler almamız, 2018 satış döneminde yol haritamız için önemli oldu. Sezonu iş ortaklarımız ile birlikte değerlendirdik. Karaevli bizim için tarla bitkilerine hitap eden iş ortaklarının, özellikle de yörede bulunan önemli bayiler, danışmanlar ve tarım teşkilatından ziraat mühendislerinin katılım sağladığı, tarla bitkileri portföy tanıtımı ve ekili alanda entegre çözümlerin vurgulandığı önemli sektörel bir buluşma platformu oldu.” diye belirtti açıklamasında.

Buğday ve mısırdan sonra çeltik için de ruhsat alan AMISTAR TRIO® , üstün 3 boyutlu koruma teknolojisi ve yaprak leke hastalıklarının tümüne karşı koruyucu & tedavi edici etkisi ile fuarda Syngenta iş ortakları ve tüm üreticilerinin sezon boyu olumlu geri dönüşlerini ilettikleri hububat çözümü oldu. Bunun yanı sıra 2017 yılına yeni yüzü ve yeni formülasyonu ile başlayan AXIAL® 050 EC ilginin her zaman olduğu gibi odak noktalarından biriydi.

Tarla Bitkileri Bitki Koruma Kampanya Müdürü Fatih Yanmazdağ “Syngenta ürün portföyünün en yeni üyelerinden biri olan ISABION®, bu fuarla birlikte katılımcılara ilk kez merhaba dedi. Amino asit içerikli sıvı bir organik gübre olan ISABION, özellikle hububat ve ayçiçeğinde 2017 ürün sezonu ile birlikte hızlı bir giriş yaparak, kullanıcılardan olumlu yorumlar almayı başardı. Önümüzdeki yıl da yoğun saha çalışmalarıyla birlikte, ISABION® da Syngenta hububat ve ayçiçeği ilaçlama programlarının daimi üyesi olarak üreticilerimizin kullanımına sunulmaya devam edecektir.” dedi.

Syngenta Elma ve Bağ ful portföy ilaçlama programlarının da ilgili ziyaretçilere poster panolar üzerinden aktarıldığı stant alanında Syngenta Marmara Bölge satış ekibi, Ticari Pazarlama ve Teknik ekip katılımcıları karşılayarak bilgi paylaşımında bulundular. Türkiye Ticari Pazarlama Müdürü Murat Dobooğlu, “Trakya bölgesindeki en önemli iş ortaklarımızdan 1000e yakın üretici ile etkileşime geçme ve bilgilendirme fırsatı yakaladığımız bu fuarda özellikle tarla bitkilerindeki hasat sonuçlarına paralel verimli çeşitlerimizi tekrar vurgulama şansını yakaladık.

Syngenta olarak bu teknolojilerin, yeni tohum çeşitleri, tarımsal ilaç ve entegre ürün çözümlerimizi dünya pazarları ile aynı anda ülkemizde hizmete sunarak, çiftçilerimizin, dünyadaki diğer çiftçilerle rekabet edebilmesine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Syngenta, üreticilerin mevcut kaynaklarını daha iyi kullanmalarını sağlayarak küresel gıda güvenliğini artırmaya yardımcı olan lider bir tarım şirketidir. 90’ı aşkın ülkede 28.000 çalışanımız, dünya standartlarında bilimsel ve yenilikçi çözümler ile bitkilerin doğru yetişmesi için çalışmaktadır. Şirket olarak çalışmalarımız verimli topraklarımızı korumaya, biyolojik çeşitliliği artırmaya ve kırsal kesimde yaşamı canlı tutmaya adanmıştır.


Daha fazla bilgi için www.syngenta.com ve ‘www.goodgrowthplan.com’ u ziyaret edebilirsiniz. Twitter® üzerinden de  www.twitter.com/Syngenta  hesabı ile takip edebilirsiniz.


 

Geleceğe yönelik bilgilere ilişkin Uyarıcı Açıklama

Bu materyal gelecekteki sonuçlara ve beklentilere dair ifadeler içerir.

Bu materyalde yer alan ve geçmişte dayanağı olmayan tüm ifadeler, bilinen ve bilinmeyen riskleri, belirsizlikleri ve bizim gerçek sonuçlarımız, performansımız ve başarılarımızın geleceğe yönelik ifadelerle belirtilen ve ima edilen sonuçlar, performans ve başarılardan farklı olmasına neden olabilecek diğer faktörleri içerir. Bunlarla ilgili bilgi ve diğer risk ve belirsizlikler için sizleri Syngenta’nın U.S Menkul Kıymetler Borsası’nda halka açık mevcut dosyalara havale edebiliriz. Bu web sitesi ve içeriği satış için bir teklif veya davet teşkil etmez, ya da hiçbir menkul kıymeti önceden talep etmek ya da almak için teklif teşviki içermez ve burada yer alan hiçbir bilgi herhangi bir kontrat ya da taahhüdün temelini oluşturmaz