Ispanak Çeşitlerini Adapazarı’nda Tanıttı

haber

Syngenta Ispanak, Marul ve Kabak Çeşitlerini Adapazarı’nda Tanıttı!

Syngenta 11. Geleneksel Ispanak İş Ortakları İftar Yemeği’ni  bu yıl Ticari Pazarlama Departmanı, Batı ve Kuzey Bölge Sebze Satış ekibi liderliğinde yaklaşık 300 kişinin katılımı ile Adapazarı’nda gerçekleştirdi. Organizasyonda ıspanak ile ilgili bölgedeki en önemli iş ortakları, üreticiler ve etkileyiciler yer aldı.

Syngenta Ispanak, Marul ve Kabak Çeşitlerini Adapazarı’nda Tanıttı!
El Rancho, El Real ve ıspanak portföyüne yeni dahil edilecek çeşitler ile birlikte Syngenta’ya ait  marul ve kabak çeşitleri 27.06 tarihinde gerçekleşen iftar yemeği organizasyonunda tüm iş ortaklarına tanıtıldı. Üretici, bayi ve komisyoncuların katılım gösterdiği toplantıda ıspanak, marul ve kabak çeşitlerinin üreticiden tüketiciye kadar sağladığı katma değerler ve bölgenin önemi bir kez daha vurgulandı. 

Toplantı kapsamında G.doğu Avrupa Sebze Marul & Ispanak Portföy Müdürü Tolga Tabur ve Teknik Destek Yöneticisi Hakan Daşkıran Syngenta’nın tohum sektöründe sürdürülebilirliği sağlamak için geliştirdiği ilgili sebze çeşitlerinin teknik sunumlarını gerçekleştirdiler ve dinleyicilerin sorularını yanıtladılar. Ispanak çeşitlerinde özellikle El Real ve El Rancho‘nun bölge adaptasyon kabiliyeti, diğer teknik özellikleri ve üreticiye sağladığı katma değerler üzerinde vurgulamalar yapıldı.

Syngenta, Adapazarı’nda bölgeye hitap eden önder bayi ve üreticilerin katılım sağladığı bu organizasyonda ıspanak, marul ve kabak çeşitlerininvurgulandığı, bölgedeki ilgili ürün tarımındaki önemli konuların 

Syngenta Ispanak, Marul ve Kabak Çeşitlerini Adapazarı’nda Tanıttı!
tartışıldığı bir buluşma platformu oluşturdu. Firma yetkilileri interaktif geçen toplantının kapanış kapanışında; bugün olduğu gibi gelecekte de Türkiye geneli demonstrasyonlar aracılığıyla  yeni ürünlerin üreticilere sunulmasına  devam edileceği ve Syngenta’nın entegre çözümler konusunda geçmişten bugüne süregelen deneyimlerinin tüm değer zincirine tek tek aktarılacağı mesajını verdiler.

Syngenta Ispanak, Marul ve Kabak Çeşitlerini Adapazarı’nda Tanıttı!