Syngenta Sebze Tohumları 150.Yıl Fotoğraf Yarışması

Duyuru

Katılım Koşulları: En iyi sebze fotoğrafı karesini bizlerle paylaşmanız yeterli!

Son Katılım Tarihi: 17 Kasım 2017

Sürpriz ödülleri kazanma şansı yakalayın!

  Katılmak istediğiniz fotoğrafı Facebook reklamı altına yorum olarak ekleyebilir veya

info.izmir@syngenta.com mail adresine adınız, soyadınız ve iletişim bilgileriniz ile gönderebilirsiniz.

Yarışma şartnamesi aşağıdaki gibidir. 

*Sınırlı sayıda ödül verilecektir, fotoğraf gönderenler yarışma şartnamesini onaylamış kabul edilir.


 

Syngenta Sebze Tohumları 150. Yıl Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

  1. Juri üyeleri tarafından seçilen en iyi 3 fotoğraf ödüllendirilecek, kazananlar 27 Kasım 2017 tarihinde anons edilip ödüller Growtech fuarında taktim edilecektir.

  2. Katılımcı, daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş eserleriyle bu yarışmaya katılmalıdır.

  3. Her katılımcı en fazla 1 tane fotoğraf gönderebilir, 1’den fazla gönderim olması durumunla ilk gönderdiği fotoğraf geçerlidir.

  4. Eserlerin her türlü hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği eserin tümüyle kendisine ait olduğunu ve Syngenta Türkiye’ye muvafakat ve kullanım tasarrufu izni verdiğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Ödül alan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül ve her türlü kazanımlar geri alınır.

  5. Yarışmaya katılan tüm görsel eserler, Syngenta Türkiye firmasının kurumsal arşivine alınarak, şirketin uygun görmesi halinde bu yarışmayla ilgili veya diğer kurumsal sergi, afiş, katalog, broşür, kitap, kitapçık, gazete vb. her türlü tanıtım malzemesi ile kurumsal web sayfasında işbu ilan edilen şartname dışında ayrıca bir izin ve muvafakat almaya gerek olmadan kullanılabilecektir. Ayrıca çeşitli platformlarda sergilenebilecektir.

  6. Fotoğraflar JPEG formatında olmalıdır. Fotoğraflar renkli ya da siyah beyaz olabilir. Fotoğraf üzerinde renk, kontrast ve kadraj düzenlemeleri dışında, photoshop ile dijital manipülasyon yapılamaz.

  7. Yarışmaya, jüri üyeleri, Syngenta Türkiye çalışanları ve onların birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden herkes katılabilir.

  8. Tüm yarışmacılar, yarışma koşullarını ve jüri üyelerinin kararlarını işbu ilan edilen şartname uyarınca istinasız kabul etmiş sayılır.

  9. Şartnamede her türlü değişiklik hakkı Syngenta Türkiye’ye aittir.

  10. Yarışmaya fotoğraf göndererek katılan tüm eser sahipleri, işbu şartnamenin yukarıda belirtilen yarışma koşullarına uymayı kabul etmiş sayılır. Bu koşullara uymayan katılımcıların eserleri değerlendirmeye alınmayacaktır.